Tedeschi Trucks Band – Live From The Fox Oakland


מספר תקליטים באלבום: 3

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 2017


1.1.1 Don’t Know What It Means
1.1.2 Keep On Growing
1.1.3 Bird On The Wire
1.2.1 Within You, Without You
1.2.2 Just As Strange
1.2.3 Crying Over You
1.2.4 Don’t Drift Away
2.1.1 These Walls
2.1.2 Anyhow
2.2.1 Right On Time
2.2.2 I Want More (Soul Sacrifice Outro)
3.1.1 Leavin’ Trunk
3.1.2 I Pity The Fool
3.2.1 Ali
3.2.2 Let Me Get By

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Tedeschi Trucks Band – Live From The Fox Oakland”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *