Sia – Reasonable Woman (Baby Pink Vinyl)


מספר תקליטים באלבום: 1


שנת יציאה: 2024


1 Little Wing
2 Dance Alone (Sia and Kylie Minogue)
3 Immortal Queen (featuring Chaka Khan)
4 Gimme Love
5 I Had A Heart
6 Towards The Sun
7 Nowhere To Be
8 Champion (featuring Tierra Whack, Kaliii and Jimmy Jolliff)
9 Incredible (feat. Labrinth)
10 Wanna Be Known
11 I Forgive You
12 Fame Won’t Love You (with Paris Hilton)
13 Rock and Balloon
14 Go On
15 One Night

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Sia – Reasonable Woman (Baby Pink Vinyl)”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *