Whitney Houston – Whitney I’m Your Baby Tonight


מספר תקליטים באלבום: 1


שנת יציאה: 2023


Side A

1 I’m Your Baby Tonight
2 My Name Is Not Susan
3 All The Man That I Need
4 Lover for Life
5 Anymore

Side B

1 Miracle
2 I Belong To You
3 Who Do You Love
4 We Didn’t Know – Whitney Houston Duet with Stevie Wonder
5 After We Make Love
6 ‘I’m Knockin

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Whitney Houston – Whitney I’m Your Baby Tonight”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *