Weezer – Make Believe


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 2005

1.1.1 Beverly Hills
1.1.2 Perfect Situation
1.1.3 This Is Such A Pity
1.1.4 Hold Me
1.1.5 Peace
1.1.6 We Are All On Drugs
1.2.1 The Damage In Your Heart
1.2.2 Pardon Me
1.2.3 My Best Friend
1.2.4 The Other Way
1.2.5 Freak Me Out
1.2.6 Haunt You Every Day

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Weezer – Make Believe”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *