The Band – Music From Big Pink


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל


שנת יציאה: 1968


1.1.1 Tears Of Rage
1.1.2 To Kingdom Come
1.1.3 In A Station
1.1.4 Caledonia Mission
1.1.5 The Weight
1.2.1 We Can Talk
1.2.2 Long Black Veil
1.2.3 Chest Fever
1.2.4 Lonesome Suzie
1.2.5 This Wheel’s On Fire
1.2.6 I Shall Be Released

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “The Band – Music From Big Pink”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *