Spider-Man: Across The Spider-Verse Original Soundtrack (Colored Vinyl) 2LP


מספר תקליטים באלבום: 2

תקליט צבעוני כפול של ספיידרמן


שנת יציאה: 2023



A1 Across the Spider-Verse (Intro)
A2 Spider-Woman (Gwen Stacy)
A3 Vulture Meets Culture
A4 Spider-Man 2099 (Miguel O’Hara)
A5 Guggenheim Assemble
A6 The Right to Remain Silent
A7 Across the Titles
A8 My Name Is… Miles Morales
B1 Back Where It All Started
B2 Miles Sketchbook
B3 Under the Clocktower
B4 Spider-Man India (Pavitr Prabhakar)
B5 Mumbattan Madness
B6 Spider-Punk (Hobie Brown)
B7 Spot Holes 2
B8 Indian Teamwork
C1 Welcome to Nueva York (Earth-928)
C2 Spider Society
C3 Canon Event
C4 All Stations – Stop Spider-Man
C5 Nueva York Train Chase
D1 The Go Home Machine
D2 Falling Apart
D3 The Anomaly
D4 Five Months
D5 Across the Spider-Verse (Start a Band)

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Spider-Man: Across The Spider-Verse Original Soundtrack (Colored Vinyl) 2LP”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *