Seal – Standards


מספר תקליטים באלבום:1

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי

מק"ט: 602557994810 קטגוריות: , , תגיות: ,


שנת יציאה: 2017

1.1.1 Luck Be A Lady
1.1.2 Autumn Leaves
1.1.3 I Put A Spell On You
1.1.4 They Can’t Take That Away From Me
1.1.5 Anyone Who Knows What Love Is
1.1.6 Love For Sale
1.2.1 My Funny Valentine
1.2.2 I’ve Got You Under My Skin
1.2.3 Smile
1.2.4 I’m Beginning To See The Light
1.2.5 It Was A Very Good Year

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Seal – Standards”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *