Sade – This Far Box Set 6LP


מספר תקליטים באלבום: 6

מארז תקליטים של הזמרת שאדיי

המלאי אזל


שנת יציאה: 2020


LP1: Diamond Life (1984)
A1. Smooth Operator
A2. Your Love Is King
A3. Hang On To Your Love
A4. Frankie’s First Affair
A5. When Am I Going To Make A Living
B1. Cherry Pie
B2. Sally
B3. I Will Be Your Friend
B4. Why Can’t We Live Together

LP2: Promise (1985)
A1. Is It A Crime
A2. The Sweetest Taboo
A3. War Of The Hearts
A4. Jezebel
B1. Mr Wrong
B2. Never As Good As The First Time
B3. Fear
B4. Tar Baby
B5. Maureen

LP3: Stronger Than Pride (1988)
A1. Love Is Stronger Than Pride
A2. Paradise
A3. Nothing Can Come Between Us
A4. Haunt Me
A5. Turn My Back On You
B1. Keep Looking
B2. Clean Heart
B3. Give It Up
B4. I Never Thought I’d See The Day
B5. Siempre Hay Esperanza

LP4: Love Deluxe (1992)
A1. No Ordinary Love
A2. Feel No Pain
A3. I Couldn’t Love You More
A4. Like A Tattoo
B1. Kiss Of Life
B2. Cherish The Day
B3. Pearls
B4. Bulletproof Soul
B5. Mermaid

LP5: Lovers Rock (2000)
A1. By Your Side
A2. Flow
A3. King Of Sorrow
A4. Somebody Already Broke My Heart
A5. All About Our Love
A6. Slave Song
B1. The Sweetest Gift
B2. Every Word
B3. Immigrant
B4. Lovers Rock
B5. It’s Only Love That Gets You Through

LP6: Soldier Of Love (2010)
A1. The Moon And The Sky
A2. Soldier Of Love
A3. Morning Bird
A4. Babyfather
A5. Long Hard Road
B1. Be That Easy
B2. Bring Me Home
B3. In Another Time
B4. Skin
B5. The Safest Place


חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Sade – This Far Box Set 6LP”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *