Roy Orbison – One Of The Lonely Ones


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 2015

1.1.1 You’ll Never Walk Alone
1.1.2 Say No More
1.1.3 Leaving Makes The Rain Come Down
1.1.4 Sweet Memories
1.1.5 Laurie
1.1.6 One Of The Lonely Ones
1.2.1 Child-Woman, Woman-Child
1.2.2 The Defector
1.2.3 Give Up
1.2.4 Little Girl (In The Big City)
1.2.5 After Tonight
1.2.6 I Will Always

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Roy Orbison – One Of The Lonely Ones”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *