R.E.M. – Eponymous


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 1988

1.1.1 Radio Free Europe
1.1.2 Gardening At Night
1.1.3 Talk About The Passion
1.1.4 So. Central Rain
1.1.5 (Don’t Go Back To) Rockville
1.1.6 Can’t Get There From Here
1.2.1 Driver 8
1.2.2 Romance
1.2.3 Fall On Me
1.2.4 The One I Love
1.2.5 Finest Worksong
1.2.6 It’s The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “R.E.M. – Eponymous”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *