Marvin Gaye – Let’s Get It On


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל


שנת יציאה: 1973


1.1.1 Let’s Get It On
1.1.2 Please Stay (Once You Go Away)
1.1.3 If I Should Die Tonight
1.1.4 Keep Gettin’ It On
1.2.1 Come Get To This
1.2.2 Distant Lover
1.2.3 You Sure Love To Ball
1.2.4 Just To Keep You Satisfied

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Marvin Gaye – Let’s Get It On”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *