Johnny Cashy – American Iii Soli


מספר תקליטים באלבום: 1


שנת יציאה: 2000


1.1.1 I Won’t Back Down
1.1.2 Solitary Man
1.1.3 That Lucky Old Sun (Just Rolls Around Heaven All Day)
1.1.4 One
1.1.5 Nobody
1.1.6 I See A Darkness
1.1.7 The Mercy Seat
1.2.1 Would You Lay With Me (In A Field Of Stone)
1.2.2 Field Of Diamonds
1.2.3 Before My Time
1.2.4 Country Trash
1.2.5 Mary Of The Wild Moor
1.2.6 I’m Leavin’ Now
1.2.7 Wayfaring Stranger

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Johnny Cashy – American Iii Soli”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *