John Lennon & Plastic Ono Band – Shaved Fish


מספר תקליטים באלבום: 1


שנת יציאה: 2014


A1 Give Peace A Chance (edited version)
A2 Cold Turkey
A3 Instant Karma!
A4 Power To The People
A5 Mother
A6 Woman Is The Nigger Of The World
B1 Imagine
B2 Whatever Gets You Thru The Night
B3 Mind Games
B4 # 9 Dream
B5.a Happy XMas (War Is Over)
B5.b Give Peace A Chance (Reprise)

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “John Lennon & Plastic Ono Band – Shaved Fish”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *