Ella Fitzgerald – Great Women Of Song: Ella Fitzgeral


מספר תקליטים באלבום: 1


שנת יציאה: 2024


Side A
1 It’s a Lovely Day Today
2 Dream a Little Dream of Me
3 It’s Only a Paper Moon
4 Someone to Watch Over Me
5 You Do Something to Me
6 Isn’t It Romantic?
7 Misty
8 Blue Skies
Side B
1 Cheek to Cheek
2 I’ve Got a Crush on You
3 All the Things You Are
4 Bewitched, Bothered, and Bewildered
5 Puttin’ on the Rit

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Ella Fitzgerald – Great Women Of Song: Ella Fitzgeral”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *