Dusty Springfield – Dusty In Memphis


מספר תקליטים באלבום: 1


שנת יציאה: 1969


1.1.1 Just A Little Lovin’
1.1.2 So Much Love
1.1.3 Son Of A Preacher Man
1.1.4 I Don’t Want To Hear It Anymore
1.1.5 Don’t Forget About Me
1.1.6 Breakfast In Bed
1.2.1 Just One Smile
1.2.2 The Windmills Of Your Mind
1.2.3 In The Land Of Make Believe
1.2.4 No Easy Way Down
1.2.5 I Can’t Make It Alone

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Dusty Springfield – Dusty In Memphis”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *