Weezer – Everything Will Be Alright In The End


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 2014

1.1.1 Ain’t Got Nobody
1.1.2 Back To The Shack
1.1.3 Eulogy For A Rock Band
1.1.4 Lonely Girl
1.1.5 I’ve Had It Up To Here
1.1.6 The British Are Coming
1.2.1 Da Vinci
1.2.2 Go Away
1.2.3 Cleopatra
1.2.4 Foolish Father
1.2.5 I. The Waste Land / II. Anonymous / III. Return to Ithaka

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Weezer – Everything Will Be Alright In The End”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *