The Killers – Hot Fuss


מספר תקליטים באלבום: 1


שנת יציאה: 2016


1.1.1 Jenny Was A Friend Of Mine
1.1.2 Mr. Brightside
1.1.3 Smile Like You Mean It
1.1.4 Somebody Told Me
1.1.5 All These Things That I’ve Done
1.2.1 Andy, You’re A Star
1.2.2 On Top
1.2.3 Glamorous Indie Rock And Roll
1.2.4 Believe Me Natalie
1.2.5 Midnight Show
1.2.6 Everything Will Be Alright

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “The Killers – Hot Fuss”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *