The Beatles – Live At The Hollywood Bowl


מספר תקליטים באלבום: 1


שנת יציאה: 2016


1.1.1 Twist And Shout
1.1.2 She’s A Woman
1.1.3 Dizzy Miss Lizzy
1.1.4 Ticket To Ride
1.1.5 Can’t Buy Me Love
1.1.6 Things We Said Today
1.1.7 Roll Over Beethoven
1.1.8 Boys
1.1.9 A Hard Day’s Night
1.2.1 Help!
1.2.2 All My Loving
1.2.3 She Loves You
1.2.4 Long Tall Sally
1.2.5 You Can’t Do That
1.2.6 I Want To Hold Your Hand
1.2.7 Everybody’s Trying To Be My Baby
1.2.8 Baby’s In Black

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “The Beatles – Live At The Hollywood Bowl”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *