Simple Minds – Sparkle In The Rain


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 2014

1.1.1 Up On The Catwalk
1.1.2 Book Of Brilliant Things
1.1.3 Speed Your Love To Me
1.1.4 Waterfront
1.1.5 East At Easter
1.2.1 Street Hassle
1.2.2 White Hot Day
1.2.3 ”C” Moon Cry Like A Baby
1.2.4 The Kick Inside Of Me
1.2.5 Shake Off The Ghosts

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Simple Minds – Sparkle In The Rain”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *