Shania Twain – Shania Twain


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 1993

1.1.1 What Made You Say That
1.1.2 You Lay A Whole Lot Of Love On Me
1.1.3 Dance With The One That Brought You
1.1.4 Still Under The Weather
1.1.5 God Ain’t Gonna Getcha For That
1.2.1 Got A Hold On Me
1.2.2 There Goes The Neighborhood
1.2.3 Forget Me
1.2.4 When He Leaves You
1.2.5 Crime Of The Century

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Shania Twain – Shania Twain”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *