Roy Orbison – Cry Softly Lonely One


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 2015

1.1.1 She
1.1.2 Communication Breakdown
1.1.3 Cry Softly, Lonely One
1.1.4 Girl Like Mine
1.1.5 It Takes One (To Know One)
1.1.6 Just Let Me Make Believe
1.2.1 Here Comes The Rain, Baby
1.2.2 That’s A No No
1.2.3 Memories
1.2.4 Time To Cry
1.2.5 Only Alive

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Roy Orbison – Cry Softly Lonely One”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *