Queen ‎- A Day At The Races


מספר תקליטים באלבום: 1

תקליט חמישי של קווין והראשון שהלהקה הפיקה באופן עצמאי

כולל הלהיט הגדול של הלהקה “Somebody To Love”



שנת יציאה: 2015


A1 Tie Your Mother Down 4:49
A2 You Take My Breath Away 5:07
A3 Long Away 3:33
A4 The Millionaire Waltz 4:57
A5 You And I 3:30
B1 Somebody To Love 4:59
B2 White Man 5:00
B3 Good Old-Fashioned Lover Boy 2:53
B4 Drowse 3:46
B5 Teo Torriatte (Let Us Cling Together) 5:54

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Queen ‎- A Day At The Races”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *