Nina Simone – Pastel Blues


מספר תקליטים באלבום: 1


שנת יציאה: 1965


1.1.1 Be My Husband
1.1.2 Nobody Knows You When You’re Down And Out
1.1.3 End Of The Line
1.1.4 Trouble In Mind
1.1.5 Tell Me More And More And Then Some
1.1.6 Chilly Winds Don’t Blow
1.2.1 Ain’t No Use
1.2.2 Strange Fruit
1.2.3 Sinnerman

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Nina Simone – Pastel Blues”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *