Metallica – Metallica Through The Never


מספר תקליטים באלבום: 3


המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה:2015


A1 The Ecstasy Of Gold 2:01
A2 Creeping Death 6:19
A3 For Whom The Bell Tolls 4:40
A4 Fuel 3:57
B1 Ride The Lightning 6:54
B2 One 8:25
C1 The Memory Remains 5:43
C2 Wherever I May Roam 6:18
C3 Cyanide 7:01
D1 …And Justice For All 9:18
D2 Master Of Puppets 8:25
E1 Battery 5:14
E2 Nothing Else Matters 7:22
E3 Enter Sandman 6:22
F1 Hit The Lights 4:40
F2 Orion 8:27

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Metallica – Metallica Through The Never”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *