Madonna – Celebration 4LP


מספר תקליטים באלבום: 4


שנת יציאה: 2024


A1 Hung Up
A2 Music
A3 Vogue
A4 4 Minutes
B1 Holiday
B2 Everybody
B3 Like A Virgin
B4 Into The Groove
C1 Like A Prayer
C2 Ray Of Light
C3 Sorry
C4 Express Yourself
C5 Open Your Heart
D1 Borderline
D2 Secret
D3 Erotica
D4 Justify My Love
D5 Revolver
E1 Dress You Up
E2 Material Girl
E3 La Isla Bonita
E4 Papa Don’t Preach
E5 Lucky Star
F1 Burning Up
F2 Crazy For You
F3 Who’s That Girl
F4 Frozen
G1 Miles Away
G2 Take A Bow
G3 Live To Tell
G4 Beautiful Stranger
H1 Hollywood
H2 Die Another Day
H3 Don’t Tell Me
H4 Cherish
H5 Celebration

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Madonna – Celebration 4LP”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *