KT Tunstall – Eye To The Telescope


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


תאריך יציאה: 43525

A1. Other Side Of The World
A2. Another Place To Fall
A3. Under The Weather
A4. Black Horse And The Cherry Tree
A5. Miniature Disasters
A6. Silent Sea
B1. Universe & U
B2. False Alarm
B3. Suddenly I See
B4. Stoppin’ The Love
B5. Heal Over
B6. Through The Dark

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “KT Tunstall – Eye To The Telescope”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *