Kiss, Peter Criss – Peter Criss


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 2014

A1 I'm Gonna Love You 3:18
A2 You Matter To Me 3:15
A3 Tossin' And Turnin' 3:58
A4 Don't You Let Me Down 3:38
A5 That's The Kind Of Sugar Papa Likes 2:58
B1 Easy Thing 3:53
B2 Rock Me Baby 2:50
B3 Kiss The Girl Goodbye 2:46
B4 Hooked On Rock And Roll 3:37
B5 I Can't Stop The Rain 4:25

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Kiss, Peter Criss – Peter Criss”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *