John Coltrane Quartet – Ballads


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 1995

1.1.1 Say It (Over And Over Again)
1.1.2 You Don’t Know What Love Is
1.1.3 Too Young To Go Steady
1.1.4 All Or Nothing At All
1.2.1 I Wish I Knew
1.2.2 What’s New
1.2.3 It’s Easy To Remember
1.2.4 Nancy (With The Laughing Face)

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “John Coltrane Quartet – Ballads”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *