Gracie Abrams – Good Riddance 2LP


מספר תקליטים באלבום: 2


שנת יציאה: 2023


A1 Best
A2 I Know It Won’t Work
A3 Full Machine
A4 Where Do We Go Now?
B1 I Should Hate You
B2 Will You Cry?
B3 Amelie
B4 Difficult
C1 This Is What The Drugs Are For
C2 Fault Line
C3 The Blue
C4 Right Now
D1 Block Me Out
D2 Unsteady
D3 405
D4 Two People

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Gracie Abrams – Good Riddance 2LP”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *