George Harrison – Extra Texture


מספר תקליטים באלבום: 1


המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 2017


1.1.1 You
1.1.2 The Answer’s At The End
1.1.3 This Guitar (Can’t Keep From Crying)
1.1.4 Ooh Baby (You Know That I Love You)
1.1.5 World Of Stone
1.2.1 A Bit More Of You
1.2.2 Can’t Stop Thinking About You
1.2.3 Tired Of Midnight Blue
1.2.4 Grey Cloudy Lies
1.2.5 His Name Is Legs (Ladies And Gentleman)

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “George Harrison – Extra Texture”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *