George Harrison – Early Takes V


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 2011


1.1.1 My Sweet Lord
1.1.2 Run Of The Mill
1.1.3 I’d Have You Any Time
1.1.4 Mama You’ve Been On My Mind
1.1.5 Let It Be Me
1.2.1 Woman Don’t You Cry For Me
1.2.2 Awaiting On You All
1.2.3 Behind That Locked Door
1.2.4 All Things Must Pass
1.2.5 The Light That Has Lighted The World

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “George Harrison – Early Takes V”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *