Genesis – Wind & Wuthering


מספר תקליטים באלבום: 1


המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 2016


A1 Eleventh Earl Of Mar 7:39
A2 One For The Vine 9:56
A3 Your Own Special Way 6:15
A4 Wot Gorilla? 3:12
B1 All In A Mouse’s Night 6:35
B2 Blood On The Rooftops 5:20
B3 ‘Unquiet Slumber For The Sleepers… 2:23
B4 …In That Quiet Earth’ 4:49
B5 Afterglow 4:10

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Genesis – Wind & Wuthering”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *