Genesis – Genesis 1983-1998 – Vinyl Box Set 6LP


מספר תקליטים באלבום: 6



המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 2015


LP1: Genesis
A1 Mama 6:51
A2 That’s All 4:26
A3 Home By The Sea 5:08
A4 Second Home By The Sea 6:07
B1 Illegal Alien 5:15
B2 Taking It All Too Hard 3:58
B3 Just A Job To Do 4:47
B4 Silver Rainbow 4:31
B5 It’s Gonna Get Better 5:14

LP2: Invisible Touch
A1 Invisible Touch 3:30
A2 Tonight Tonight Tonight 8:54
A3 Land Of Confusion 4:46
A4 In Too Deep 5:03
B1 Anything She Does 4:21

Domino (10:45)
B2a Part One – In The Glow Of The Night
B2b Part Two – The Last Domino
B3 Throwing It All Away 3:51
B4 The Brazilian 5:04

LP4: We Can’t Dance
A1 No Son Of Mine 6:40
A2 Jesus He Knows Me 4:17
A3 Driving The Last Spike 10:09
B1 I Can’t Dance 4:01
B2 Never A Time 3:50
B3 Dreaming While You Sleep 7:17
C1 Tell Me Why 4:59
C2 Living Forever 5:41
C3 Hold On My Heart 4:38
D1 Way Of The World 5:40
D2 Since I Lost You 4:10
D3 Fading Lights 10:27

LP5-6: …Calling All Stations…
A1 Calling All Stations 5:46
A2 Congo 4:53
A3 Shipwrecked 4:24
A4 Alien Afternoon 7:54
B1 Not About Us 4:40
B2 If That’s What You Need 5:13
B3 The Dividing Line 7:45
B4 Uncertain Weather 5:30
C1 Small Talk 5:02
C2 There Must Be Some Other Way 7:56
C3 One Man’s Fool 8:58

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Genesis – Genesis 1983-1998 – Vinyl Box Set 6LP”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *