Genesis – …calling All Stations 2LP


מספר תקליטים באלבום: 2



שנת יציאה: 2016


A1 Calling All Stations 5:46
A2 Congo 4:52
A3 Shipwrecked 4:24
A4 Alien Afternoon 7:52
B1 Not About Us 4:39
B2 If That’s What You Need 5:13
B3 The Dividing Line 7:46
B4 Uncertain Weather 5:30
C1 Small Talk 5:03
C2 There Must Be Some Other Way 7:55
C3 One Man’s Fool 8:46

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Genesis – …calling All Stations 2LP”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *