Bon Jovi – Cross Road 2LP


מספר תקליטים באלבום: 2

אוסף הלהיטים הראשון של בון ג’ובי אלבום כפול

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 2020


Side 1:

  1. Livin’ On A Prayer
  2. Keep The Faith
  3. Someday I’ll Be Saturday Night
  4. Always

Side 2:

  1. Wanted Dead Or Alive
  2. Lay Your Hands On Me
  3. You Give Love A Bad Name
  4. Bed Of Roses

Side 3:

  1. Blaze Of Glory
  2. In These Arms
  3. Bad Medicine

Side 4:

  1. I’ll Be There For You
  2. In & Out Of Love
  3. Runaway
  4. Never Say Goodby

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Bon Jovi – Cross Road 2LP”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *