Billie Holiday – Lady Sings The Blues


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 1956

1.1.1 Lady Sings The Blues
1.1.2 Trav’lin Light
1.1.3 I Must Have That Man!
1.1.4 Some Other Spring
1.1.5 Strange Fruit
1.1.6 No Good Man
1.2.1 God Bless The Child
1.2.2 Good Morning Heartache
1.2.3 Love Me Or Leave Me
1.2.4 Too Marvelous For Words
1.2.5 Willow Weep For Me
1.2.6 I Thought About You

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Billie Holiday – Lady Sings The Blues”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *