Elton John – Goodbye Yellow Brick Road 2LP


מספר תקליטים באלבום: 2



שנת יציאה: 2014


A1. Funeral For A Friend [Love Lies Bleeding]
A2. Candle In The Wind
A3. Bennie And The Jets
B1. Goodbye Yellow Brick Road
B2. This Song Has No Title
B3. Grey Seal
B4. Jamaica Jerk-off
B5. I’ve Seen That Movie Too
C1. Sweet Painted Lady
C2. The Ballad Of Danny Bailey [1909 – 34]
C3. Dirty Little Girl
C4. All The Girls Love Alice
D1. Your Sister Can’t Twist [But She Can Rock ‘n’ Roll]
D2. Saturday Night’s Alright For Fighting
D3. Roy Rogers
D4. Social Disease
D5. Harmony

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Elton John – Goodbye Yellow Brick Road 2LP”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *