Brian Eno – Taking Tiger Mountain (By Strategy)


מספר תקליטים באלבום: 1

המלאי אזל

הודיעו לי כשיחזור למלאי


שנת יציאה: 1974

1.1.1 Burning Airlines Give You So Much More
1.1.2 Back In Judy’s Jungle
1.1.3 Fat Lady Of Limbourg
1.1.4 Mother Whale Eyeless
1.1.5 The Great Pretender
1.2.1 Third Uncle
1.2.2 Put A Straw Under Baby
1.2.3 The True Wheel
1.2.4 China My China
1.2.5 Taking Tiger Mountain

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Brian Eno – Taking Tiger Mountain (By Strategy)”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *